Werken bij Humanitas Onder Dak

Werken bij Humanitas Onder Dak betekend dat je een belangrijke bijdrage levert aan de maatschappij. Je biedt hulp aan mensen die de aansluiting bij de samenleving zijn kwijtgeraakt of dreigen kwijt te raken. Als vangnet wordt er van ons verwacht een wendbare organisatie te zijn, dat meebeweegt met de ontwikkelingen in de samenleving op het gebied van opvang. Daarnaast worden wij gezien als betrokken en betrouwbare partner en staan wij voor een goede samenwerking met collega-organisaties om veelomvattende problematiek aan te pakken.

Werken bij Humanitas Onder Dak betekend voor een organisatie werken waar ménsen tellen. Dit geldt niet alleen voor onze cliënten maar ook voor onze medewerkers. Samen vormen we een bevlogen club met hart voor de zaak, waar wordt gewerkt vanuit humanistische grondwaarden en waar hard werken en humor hand in hand gaan. Als werkgever stimuleren we persoonlijke groei en geloven we erin dat wanneer je prettig werkt, je ook beter functioneert.

Als je bij Humanitas Onder Dak werkt dan geldt de CAO Sociaal Werk, deze stimuleert werkgevers en werknemers om zich te blijven ontwikkelen. Het doel van de CAO is dat werknemer en werkgever samen, in gedeelde verantwoordelijkheid, ervoor zorgen dat de werknemer op de juiste plek zit of er naar toe beweegt, in zijn kracht staat en maximaal bijdraagt aan de doelen van de organisatie en zijn eigen duurzame inzetbaarheid.

Nu je dit hebt gelezen en denkt; dit is de juiste club voor mij! Wacht dan niet langer en stuur je (open)sollicitatie naar of klik op één van de vacatures hiernaast. Wellicht spreken we elkaar snel face-to-face, wij verheugen ons om je te leren kennen!

Vacatures

Open Sollicitaties

Staat er momenteel geen passende vacature voor jou bij, maar wil je toch solliciteren? Je kunt altijd een open sollicitatie met je CV en motivatie sturen naar

Stage

Humanitas Onder Dak is een erkend leerbedrijf bij de SBB. Wij zijn voornamelijk geïnteresseerd in langere stages en bieden stagemogelijkheden voor zowel het MBO als het HBO. Voor het MBO hebben we Beroeps Opleidende Leertrajecten (BOL). Stagiaires ontvangen geen stagevergoeding.

Heb je belangstelling voor een stageplaats? Stuur dan een sollicitatiebrief met Curriculum Vitae via de mail naar

Vrijwilligerswerk

Voor het aanvragen van vrijwilligerswerk kun je contact opnemen met de afdeling HR via .

 

Humanitas Onder Dak

Humanitas Onder Dak is een organisatie op het terrein van maatschappelijke opvang, die vanuit humanistische grondwaarden hulp biedt aan personen die aansluiting bij de maatschappij zijn kwijtgeraakt of dreigen kwijt te raken.

Direct contact: de Voordeur