Nachtopvang

De Nachtopvang van Humanitas Onder Dak is bedoeld voor mensen die dakloos zijn en geen andere slaapplek hebben. Hier wordt een veilige slaapplaats geboden en is er gelegenheid om te douchen en kleding te wassen. In de ochtend is er mogelijkheid voor een ontbijt.

Voor wie

De Nachtopvang is bedoeld voor mensen vanaf 18 jaar, die geen gebruik kunnen of willen maken van andere voorzieningen.

Hoe het werkt

De Nachtopvang is dagelijks geopend van 17.00 uur tot 9.00 uur. Men kan zich aan de deur melden zonder verwijzing. Na een kort kennismakingsgesprek, waarbij de basisgegevens worden genoteerd en uitleg wordt gegeven over gewenst gedrag, kan gebruik worden gemaakt van de voorziening. Er kan geslapen worden in twee- tot driepersoons slaapkamers of in een grotere slaapruimte, afhankelijk van het aantal slapers. Voor de Nachtopvang betaalt men € 6,00 incl. avond- broodmaaltijd en ontbijt. Vanuit de Nachtopvang kan men doorverwezen worden naar begeleiding van Humanitas Onder Dak of andere instanties. Overdag reserveren kan ook bij de Adastraat 6 of telefonisch 088-1198 850.

Locatie

Westerstraat 4
7607 GL Almelo
088-1198 850

Humanitas Onder Dak

Humanitas Onder Dak is een organisatie op het terrein van maatschappelijke opvang, die vanuit humanistische grondwaarden hulp biedt aan personen die aansluiting bij de maatschappij zijn kwijtgeraakt of dreigen kwijt te raken.

Direct contact: de Voordeur