De Voordeur is geopend!

Al uw vragen op het gebied van opvang, begeleiding, (beschermd) wonen en dagbesteding kunt u stellen aan de medewerkers van de Voordeur. Ook voor advies, een aanmelding, actuele wachttijden of het meedenken in een casus kunt u met hen contact opnemen.

De Voordeur is dag en nacht bereikbaar op het nummer 088-11 98 820 en via .

Op werkdagen (behalve woensdagmiddag) tussen 9.00 en 17.00 uur worden vragen en aanmeldingen direct behandeld door de medewerkers van de Voordeur. Na 17.00 uur kan middels een keuzemenu rechtstreeks contact worden gelegd met de crisis- of nachtopvang in Hengelo en Almelo. Ook kan na 17.00 uur en op de woensdagmiddag de voicemail ingesproken worden waarna de eerstvolgende werkdag de medewerker Voordeur dan zal terugbellen.

Contactgegevens

De Voordeur (dag en nacht bereikbaar)
088-1198 820

Wilt u zich liever direct aanmelden?

Via deze link kunt u het aanmeldformulier van Humanitas Onder Dak online invullen en versturen.

Bij het versturen van het aanmeldformulier gaat u akkoord met de voorwaarde dat het formulier naar waarheid ingevuld moet zijn. Indien het een aanmelding voor Housing First betreft geeft u Housing First tevens toestemming om de medische gegevens en woongeschiedenis van de aan te melden persoon op te vragen.

Humanitas Onder Dak

Humanitas Onder Dak is een organisatie op het terrein van maatschappelijke opvang, die vanuit humanistische grondwaarden hulp biedt aan personen die aansluiting bij de maatschappij zijn kwijtgeraakt of dreigen kwijt te raken.

Direct contact: de Voordeur