Aanmelden

Mensen die in de Maatschappelijke Opvang van Humanitas Onder Dak wonen, kunnen direct aan de slag bij Talentontwikkeling in de plaatsen AlmeloEnschedeHengelo of Oldenzaal. Dit kan ook als men zorg- of woonbegeleiding krijgt van andere organisaties. De aanmelding gaat via een keukentafelgesprek bij de gemeente maar kan ook via contact met de Centrale Voordeur van Humanitas Onder Dak. Via de centrale Voordeur kan men alvast informatie krijgen of het mogelijk is om bij Talentontwikkeling aan de slag mag gaan.

Via deze link kunt u het aanmeldformulier van Humanitas Onder Dak online invullen en versturen.

Talentontwikkeling is veel meer dan dagbesteding. Hier word je als een persoon met een uniek talent gewaardeerd. Mensen doen ertoe en op elk niveau van deelname. Bij keuzes in activiteiten zorgt Talentontwikkeling voor een steuntje in de rug. Het aanbod van Talentontwikkeling is veelzijdig en natuurlijk kan men met ontdekte talenten participeren. Mensen hebben hun eigen talenten in beeld. The sky is the limit.

 

 

Humanitas Onder Dak

Humanitas Onder Dak is een organisatie op het terrein van maatschappelijke opvang, die vanuit humanistische grondwaarden hulp biedt aan personen die aansluiting bij de maatschappij zijn kwijtgeraakt of dreigen kwijt te raken.

Direct contact: de Voordeur