Marieke Gerritsen
Voorzitter – Medewerker Stafbureau

Ik vind het een uitdaging om het met elkaar en anderen te hebben over wie wij als HOD zijn, en waarom we doen wat we doen. Wat medewerkers vinden, wat opvalt, ideeën en nog veel meer is dan ook zeker welkom en wil ik graag voor meenemen naar de OR. Ik hoop dan ook mijn steentje voor jullie allen bij te kunnen dragen!

Contactgegevens: – 088-1198872

 

Neshika Burkle
Strateeg – Begeleider Kameraad

Ik ben bij de OR omdat ik graag achter te schermen wil bijdragen aan een veilige, gezellige en sfeervolle werkomgeving voor ons allemaal.

Contactgegevens: – 088-1198927

 

Renette Monfils
Ambassadeur – Assistent Welzijn

In vind het een voorrecht om lid van de OR te zijn, om mee te kunnen sparren met ideeën/doelen binnen de organisatie. Ik hoop dan ook mij op deze manier  nuttig te maken voor de OR. Samen een team dat OR heet!

Contactgegevens: 088-1198850

Anne-Sophie Poolman
Secretaris – Begeleider Wonen

Samen bouwen aan een gezonde en mooie organisatie waarbij de tandwielen soepel draai en medewerkers een fijne werkplek hebben. Dat is een uitdaging die ik graag aan ga.

Contactgegevens: – 088-1198889

 

Joy ten Donkelaar
Strateeg – Medewerker Stafbureau

Ik ben bij de OR, omdat ik veel geluiden hoor in de organisatie. Dit zijn vaak positieve geluiden, maar er liggen ook vragen of er dingen anders kunnen. Ik wil daar oprecht iets mee kunnen doen.

Contactgegevens: – 088-1198867

 

 

Stef Koopman
Ambassadeur – Persoonlijk Begeleider

Mijn motto :

Contactgegevens: – 088-1198905

 

Kitty van Wijgerden
Ambassadeur – Medewerker Voordeur

Ik wil oppakken wat er speelt in de organisatie. Daarnaast wil ik graag de verschillende   bewegingen en aandachtspunten op één plek samenbrengen en dat is in de OR.

Contactgegevens: – 088-1198820

Humanitas Onder Dak

Humanitas Onder Dak is een organisatie op het terrein van maatschappelijke opvang, die vanuit humanistische grondwaarden hulp biedt aan personen die aansluiting bij de maatschappij zijn kwijtgeraakt of dreigen kwijt te raken.

Direct contact: de Voordeur