Elin Dolstra – Landkroon
Voorzitter – Projectleider

Als voorzitter van de OR zet ik me in om de lijnen binnen de organisatie kort te houden. Ik doe dit door in gesprek te zijn en te blijven met medewerkers in alle vakgebieden en op alle locaties. Ik vind het belangrijk om steeds met elkaar van gedachten en ideeën te wisselen over het werken bij Humanitas Onder Dak. Medezeggenschap uitoefenen kan iedereen op elk moment.

 

Neshika Burkle
Groepswerker Kameraad

Als lid van de OR wil ik graag achter de schermen bijdragen aan een veilige, gezellige en collegiale werkomgeving. Door samen te werken en te sparren over nieuwe ideeën en mogelijkheden om Humanitas Onder Dak nog meer in haar kracht te zetten. Mijn lidmaatschap draagt ook bij aan mijn eigen groei en bloei. Mijn aandachtsgebieden zijn CAO & Pensioenen.

 

 

Stef Koopman
Persoonlijk Begeleider

 

Racha Elsink – Tuin
Secretaris – PR & Communicatie

Als lid van de OR hoop ik bij te dragen aan het werkplezier van mijn collega’s. Mijn doelen? Zorgen voor heldere communicatie, korte lijnen en een zichtbare OR. Ook leer ik door dit lidmaatschap onze mooie organisatie en mijn collega’s nog beter kennen, daarnaast draagt het bij aan mijn eigen ontwikkeling. Mijn aandachtsgebieden zijn Communicatie en Landelijke & Regionale Ontwikkelingen.

 

Charlotte Wilk
Zorgregisseur

Ik zit in de OR omdat ik hoop bij te dragen aan een fijn werkklimaat voor alle medewerkers van Humanitas Onder Dak. Meedenken en mij verdiepen in onderwerpen vind ik erg interessant en ik hoop dat ik hiermee kan bijdragen aan de OR en onze organisatie. Mijn aandachtsgebieden zijn de Wet op de Ondernemingsraad en Landelijke & Regionale Ontwikkelingen.

 

 

 

 

Humanitas Onder Dak

Humanitas Onder Dak is een organisatie op het terrein van maatschappelijke opvang, die vanuit humanistische grondwaarden hulp biedt aan personen die aansluiting bij de maatschappij zijn kwijtgeraakt of dreigen kwijt te raken.

Direct contact: de Voordeur