Ervaringen

“Ook als je er nog niet aan toe bent om aan het werk te gaan via een uitzendbureau of te solliciteren op regulier werk: jouw talenten zijn waardevol op jouw niveau. Als jij artistieke kunst maakt die jouw verhaal beeldend vertelt, dan ben je een inspiratiebron voor anderen. Anderen die zijn zoals als jij. Maar misschien houd je er wel meer van om de straat op te gaan en te werken in de open lucht. Zo laat je zien dat dankzij jouw oog voor een schone straat, de stad er netjes uit ziet. Wat je ook doet, jouw talent zorgt ervoor dat iemand anders ook die stap durft te maken om mee te doen.”
Henriët is assistent bij Talentontwikkeling

“Bij Talentontwikkeling van Humanitas Onder Dak ontdek je dat jouw talenten waardevol zijn voor jezelf en voor anderen. Door met je talenten aan de slag te gaan, geef je niet alleen een zinvolle invulling aan je dag maar je geeft ook zin aan je leven.”
Yacoub is leidinggevende bij Talentontwikkeling

 

“Tim had het gevoel dat hij niet meer meetelde in de samenleving en dat hij niet meer nodig was. Tim ontdekte bij Talentontwikkeling dat hij goed is met  beeldschermen en alles waar een stekker aan zit. Nu werkt Tim bij het Repaircafé.”
Cindy is begeleider bij Talentontwikkeling

“Doordat ik mijzelf inzet voor anderen in de maatschappij, merk ik dat ik er wél toe doe.”
Ik ben Tim

“Je telt mee. Of je nou graag aan de slag wilt of er juist tegenop ziet om in beweging te komen, bij Talentontwikkeling investeer je in jezelf en in je persoonlijke groei & ontwikkeling.
Paul is begeleider bij Talentontwikkeling

Humanitas Onder Dak

Humanitas Onder Dak is een organisatie op het terrein van maatschappelijke opvang, die vanuit humanistische grondwaarden hulp biedt aan personen die aansluiting bij de maatschappij zijn kwijtgeraakt of dreigen kwijt te raken.

Direct contact: de Voordeur