Allereerst bedankt voor uw aankoop

Onze deelnemers hebben met veel passie aan de producten gewerkt. Deze deelnemers zijn mensen met afstand tot de arbeidsmarkt waarvan de meeste in de Maatschappelijke Opvang verblijven. De ambachtelijke en zakelijke werkzaamheden die worden aangeboden, zijn ondergebracht onder Talentontwikkeling. Ook mensen die zorg- of woonbegeleiding krijgen van derden, kunnen hiervoor worden aangemeld en bij Humanitas Onder Dak terecht.

Alle opbrengsten van de verkoop worden gestoken in de aanschaf van nieuwe materialen, zodat onze deelnemers weer verder kunnen met het ontdekken van hun talent!

Bekijk het universum

‘’Naar de verlichte continenten van de aarde bij nacht, naar de beweging van een sterrenstelsel en  het ronddraaien van de planeet. Bekijk de beelden van dichtbij en veraf’’ – Erik

Heeft u een van de tasjes gekocht met daarop prachtige sterren. Dan heeft Erik deze met bovenstaand gedicht in het achterhoofd met trots voor u geschilderd.

Kleurrijk en artistiek

Heeft u een van deze kleurrijke schilderijen gekocht? Michael heeft deze met veel plezier en creativiteit voor onze stand bij Art Brut gemaakt.

Geometrische vormen en Cartoons

‘’Ik ben gek op geometrie, om dit te verwerken in kunst vind ik een hele uitdaging. Daarnaast gebruik ik veel het platform Pinterest, om inspiratie op te doen of om een gave afbeelding te zoeken die ik na kan maken, meestal zijn dit cartoons. Ik ben erg trots dat mijn gemaakte producten in onze stand bij Art Brut hangen en dat u deze wellicht heeft gekocht. Ook haal ik inspiratie uit het werk van anderen dat tentoongesteld staat. Ik heb mijn volgende project al gespot!’’ –  Patrick

Houtbrandkunstwerken van Aslan

Aslan staat dit jaar tevens geëxposeerd bij Art Brut met zijn nieuwe duurzame kunst. Maar u kunt ook werken van hem kopen. Heeft u een houtenschilderij gekocht waar prachtige afbeeldingen in staan gebrand? Of een tas met stanswerken? Dan heeft Aslan deze gemaakt. Aslan is een Hengelose kunstenaar van Turkse afkomst. In 1994 heeft hij succesvol zijn opleiding aan de Academie voor Kunst en Industrie afgerond. Aslan heeft inmiddels meerdere exposities op zijn naam staan, zoals; Ahoy Rotterdam, Turkse Ambassade Rotterdam, Art Brut Biënnale, station Zwolle, Volkspark Enschede, het Lambooijhuis en Bibliotheek Hengelo.

Humanitas Onder Dak

Humanitas Onder Dak is een organisatie op het terrein van maatschappelijke opvang, die vanuit humanistische grondwaarden hulp biedt aan personen die aansluiting bij de maatschappij zijn kwijtgeraakt of dreigen kwijt te raken.

Direct contact: de Voordeur