Humanitas Onder Dak

Humanitas Onder Dak is een organisatie op het terrein van maatschappelijke opvang, die vanuit humanistische grondwaarden hulp biedt aan personen die aansluiting bij de maatschappij zijn kwijtgeraakt of dreigen kwijt te raken.

Direct contact: de Voordeur

Ik zoek een tijdelijke woonplek

Humanitas Onder Dak biedt een aantal verschillende woonplekken aan voor mensen die een tijdelijke veilige plek nodig hebben van waaruit je kan werken aan een stabiele toekomst. Deze plekken zijn allemaal binnen een 24-uurs voorziening. Je kunt je  aanmelden via het aanmeldformulier.

 

Voorzieningen

De Opvang heeft hiervoor de volgende voorzieningen;

  • 24-uurs voorziening, voor volwassenen die voor de duur van maximaal 9 maanden willen werken aan het stabiliseren en verbeteren van hun leefsituatie.
  • TOV, 24 uursvoorziening voor jongeren tussen de 18 en 26 jaar die willen werken aan het stabiliseren en verbeteren van hun leefsituatie, het streven is om in 3 maanden door te stromen naar een meer zelfstandige woonplek.
  • Kamer-Raad, Woonvoorziening voor studenten die vanwege een belaste thuissituatie dreigen uit te vallen op school, waardoor geen startkwalificatie wordt gehaald.