Om je talenten in beeld te krijgen, is er een groeimap beschikbaar die je kunt vullen met je talenten en activiteiten uit het groeiprogramma. Zo kun je aan de slag om stapsgewijs de ontwikkellijn te volgen. Je ontvangt een vergoeding als je deelneemt en in de planning kun je zien wanneer welke programmaonderdelen worden gegeven. Als je alle stappen hebt doorlopen en alle vaardigheden hebt opgedaan die voor jou nodig zijn in jouw ontwikkellijn, dan krijg je een certificaat van waardering waarmee je op je CV kunt laten zien welke vaardigheden en competenties je hebt verkregen.

Je deelname aan het groeiprogramma kan variëren van ad hoc deelname als je niet regelmatig aanwezig kunt zijn tot meer structurele deelname in de vorm van participatie van ongeveer 12 uur per week. De ontwikkellijn laat de stappen zien die je hebt genomen, vanaf de eerste ontmoeting in stap 1 om uit je isolement te komen tot stap 6 als je toe bent aan werk of scholing. Elke stap kan voor jou een instapniveau of uitstroomniveau zijn.

Humanitas Onder Dak

Humanitas Onder Dak is een organisatie op het terrein van maatschappelijke opvang, die vanuit humanistische grondwaarden hulp biedt aan personen die aansluiting bij de maatschappij zijn kwijtgeraakt of dreigen kwijt te raken.

Direct contact: de Voordeur