Songfestival bij de TOV

Geplaatst op 30 juli 2020.

Vanmorgen heeft op de Twentse Opvang Voorziening jongeren (TOV) een heus Songfestival plaats gevonden. Zowel de bewoners als begeleiders deden fanatiek mee.

Er werden nummers uit verschillende genres gezongen, waarbij Oceaan van Racoon zelfs in het Twents werd vertolkt. Een gezellige ochtend met als afsluiter lekkere pannenkoeken. Zoals bij het echte Songfestival ook gebeurt, werden er punten verdeeld door de jury. En de douze points gingen naar…… Mathijs met Kleine Jongen van André Hazes. Hij zou eigenlijk niet meedoen, maar toch zette hij een geweldig optreden neer samen met Patrick.

   

 

Het Songfestival was tevens een mooie afsluiter voor Judith, voordat zij met zwangerschapsverlof gaat. De groep had nog een kleinigheidje voor haar. Ook de groep werd getrakteerd op een persoonlijk cadeau. Voor iedere bewoner van de TOV is door het Nationaal Fonds Kinderhulp een bedrag van €25,- beschikbaar gesteld. Via deze weg willen alle bewoners van de TOV het Nationaal Fonds Kinderhulp enorm bedanken, ze gaan er allemaal iets leuk mee doen!

Wij wensen Judith veel succes met de laatste loodjes en veel gezondheid, tot over 5 maand!

Deel dit artikel

Terug naar het nieuwsoverzicht