GEZOCHT: VRIJWILLGER BIJ TALENTONTWIKKELING

Geplaatst op 2 oktober 2020.

Wat ga je doen?

Voor onze locatie Talentontwikkeling in Almelo zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger. Bij Talentontwikkeling kunnen mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt deelnemen aan diverse activiteiten in de vorm van leer-werktrajecten. Deelnemers kunnen in samenwerking met de begeleiding eigen vaardigheden en interesses ontwikkelen om zo te komen tot arbeid, scholing en/ of vrijwilligerswerk. Er is altijd een professionele collega op de werkvloer aanwezig, jij geeft deze collega praktische ondersteuning op allerlei gebieden. De ene keer help je een cliënt bij de voorbereiding van activiteiten en bied je bijvoorbeeld een luisterend oor, de andere keer doe je boodschappen voor de lunch. Erg veelzijdig!

Wie zijn wij?

Humanitas Onder Dak is een organisatie op het terrein van maatschappelijke opvang, die hulp biedt aan personen die aansluiting bij de maatschappij zijn kwijtgeraakt of dreigen kwijt te raken. Wij werken vanuit humanistische grondwaarden: eigen kracht, eigen regie, eigen verantwoordelijkheid en gelijkwaardigheid.

Dit breng je mee

Je werkt in een voorziening voor mensen met een specifieke problematiek en/of ontwikkelingsachterstand, hier houd je rekening mee tijdens je werkzaamheden. Je hebt affiniteit met de doelgroep en bent niet snel bang. Verder ben je vooral praktisch, hulpvaardig, een beetje creatief en je kunt goed relativeren. Ook kan je goed je oor te luisteren leggen en je bent bedachtzaam.

We zoeken iemand die tijdens de openingstijden van deze voorziening bij ons aan de slag gaat, dat is van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 14.00 uur.

Dit bieden wij

Je werkt op de locatie Dagloon in Almelo van Humanitas Onder Dak Twente. Humanitas werkt vanuit humanistische grondwaarden en wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit ook nastreven. Voor het werk als vrijwilliger ontvang je maandelijks een vrijwilligersvergoeding.

Ben jij de vrijwilliger die wij zoeken?
Heb je interesse in deze boeiende vrijwilligersfunctie? Dan zien we je reactie graag vóór 16 oktober 2020 tegemoet via:

Even goed om te weten:
Het kunnen overhandigen van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zal onderdeel zijn van een uiteindelijke vrijwilligersaanstelling. Humanitas Onder Dak vergoedt de kosten die de VOG-aanvraag met zich meebrengt.

Deel dit artikel

Terug naar het nieuwsoverzicht