Digitaal ontmoeten

Geplaatst op 18 december 2020.

Vorige maand hebben medewerkers van onze arrangementen Wonen en Opvang een online informatiebijeenkomst georganiseerd waarbij via Teams een interactieve workshop werd gegeven aan medewerkers en stagiaires van de wijkteams gemeente Enschede.

Tijdens deze bijeenkomst gingen we dieper in op de diensten en woonconcepten die wij bieden binnen onze arrangementen Wonen en Opvang zoals Ambulante Woonbegeleiding, Beschermd Wonen Modulair, Kamers met Kansen, Kamer-Raad en Housing First. We hebben toegelicht hoe onze doelgroep eruit ziet en hoe en wanneer mensen bij ons kunnen worden aangemeld. Aan de hand van verschillende casussen werden de woonconcepten in de praktijk toegelicht.

Tijdens deze coronacrisis heeft iedereen minder persoonlijk contact. We zijn daarom overgegaan op deze online bijeenkomsten, om toch contact te blijven houden. We willen onze verschillende concepten kenbaar en inzichtelijk maken zodat de juiste personen weten waar de hulpvraag ingediend kan worden.

De bijeenkomst was een succes! Zo geven wijkteams bijvoorbeeld aan dat nu beter bekend is welke cliënten zij kunnen aanmelden bij Humanitas Onder Dak. Er zijn korte lijntjes ontstaan tussen de deelnemers van de workshop en onze medewerkers waardoor hulpvragen onderling worden besproken. Humanitas Onder Dak zal in de toekomst dan ook zeker meer online informatiebijeenkomsten met interactieve workshops organiseren.

Ben jij werkzaam bij een wijkteam in Twente en wil je meer informatie of een informatiepakketje van Humanitas Onder Dak ontvangen? Stuur een bericht naar

Deel dit artikel

Terug naar het nieuwsoverzicht