Stad Groningen

Humanitas Onder Dak biedt leer – en werktrajecten aan volwassenen en jongeren in de werkplaats ’t Dammetje en kanoverhuur ’t Peddeltje. Daarnaast verlenen wij ambulante begeleiding aan mensen die zelfstandig wonen in Groningen en hulpvragen hebben bij op verschillende leefgebieden.

Oud papier Groningen komt iedere maand bij u in de buurt om het oud papier op te halen. Bekijk het ophaalschema van 2018 of bezoek de website www.oudpapiergroningen.nl.

Midden Groningen

Humanitas Onder Dak biedt leer – en werktrajecten aan volwassenen en jongeren uit de gemeenten Slochteren, Menterwolde en Hoogezand-Sappemeer in de werkplaats de Compagnie. Daarnaast verlenen wij ambulante begeleiding aan mensen die zelfstandig wonen en hulpvragen hebben bij op verschillende leefgebieden.

Locaties dagactivering

’t Dammetje
Damsterdiep 31
9711 SG Groningen
088 1198 860
info.locatiegroningen@humod.nl
www.tdammetje.nl

KanoDock
Travertijnstraat 12
9743 SZ Groningen
088 1198 987

’t Peddeltje
Herebrug
088 1198 860
06 2450 5914
info.locatiegroningen@humod.nl
www.tpeddeltje.nl

De Compagnie
Borgercompagniesterstraat 3
9611 KA Sappemeer
088 1198 862
info.locatiegroningen@humod.nl

Postadres voor alle locaties:
Humanitas Onder Dak Groningen
Lijnbaanstraat 20
9711 RV Groningen

Voorzieningen

  • Ambulante Woonbegeleiding
    Een voorziening voor mensen die zelfstandig wonen en enkel begeleiding wensen bij zaken die niet of niet geheel zelfstandig verlopen.
  • Talentontwikkeling
    In deze voorziening kunnen mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt deelnemen aan diverse activiteiten in de vorm van leer-werktrajecten. Deelnemers kunnen in samenwerking met de begeleiding eigen vaardigheden en interesses ontwikkelen om zo te komen tot arbeid, scholing en/ of vrijwilligerswerk.

 

Humanitas Onder Dak

Humanitas Onder Dak is een organisatie op het terrein van maatschappelijke opvang, die vanuit humanistische grondwaarden hulp biedt aan personen die aansluiting bij de maatschappij zijn kwijtgeraakt of dreigen kwijt te raken.

Direct contact: de Voordeur